fredag 1 mars 2013

Sarah Dawn Finer viktminskning

Har ni sett hur snygg Sarah Dawn Finer blivit. Wow, jag är imponerad. Hur har hon gjort? Är det någon som vet hur Sarah Dawn Finer gjort sin viktminskning? Är det gastric by pass, alltså en viktoperation?

Kolla skillnaden på bilderna nedan:



 



I julas var hon smalare

julvärd













Och nu är hon skitsnygg och smal




Det enda man hittar på nätet är något om svartalådan, men som hon själv säger där så testade hon det bara i 6 veckor. Nej, hon måste gjort en magoperation tror jag. Då brukar dom ju tappa vikt snabbt. Och eftersom hon inte velat prata om det heller så borde det vara något sån´t.

Hon verkar inte vara någon träningsmänniska så jag tror mer på gastric bypass, viktoperation eller möjligen en VLCD-kur.

Snygg är hon i alla fall och sjunger bra gör hon också.





 

6 kommentarer:

  1. Jag är också nyfiken på sarah dawn finers viktminskning. Någon som vet om det är magoperation?

    SvaraRadera
  2. En liten fågel viskade fettsugning....

    SvaraRadera
  3. Inget är rätt:-)

    SvaraRadera
  4. Bra mat och PT ett par ggr i veckan

    SvaraRadera
  5. Sarah har alltid varit fantastiskt vacker och hon är vacker fortfarande trots att hon har gått ner i vikt! Jag tror inte att hon opererat sig (hoppas verkligen inte det)! Men det absolut viktigaste är att hon är nöjd med sig själv och det ska hon vara vilken vikt hon än har för hon är vacker!! OCH en fantastisk förebild som trotsat alla idiotiska ideal och vågat vara den hon är!

    Och att sträva efter att bli viktfixerad låter inte så nyttigt direkt! Det låter som det kommer sluta med antingen anorexi eller bulimi! Att sträva efter att vara så hälsosam som möjligt däremot är ett bra mål! Lycka till!

    SvaraRadera